Cyrcuits

Cyrcuits is onstaan uit een startup-programma SYBIT. Drie jonge, technische en ambiteuse ondernemers zijn aan elkaar gekoppeld waaruit het idee van Cyrcuits is ontstaan. Tijdens SYBIT is het idee van de virtuele tegenstander uitgewerkt en vervolgens gepresenteerd aan verschillende partijen. Sia, nationaal regieorgaan praktijkgericht onderzoek en Alkmaar Sport vonden de uitwerking van Cyrcuits der mate interessant dat daarmee momenteel samenwerkingsverbanden mee zijn. Hierdoor is het mogelijk gemaakt dat het eerste systeem nu in gebruik is genomen op de schaatsbaan De Meent Bauerfeind te Almaar.
Naast deze ondersteuning is Cyrcuits ook aangesloten bij het startup programma 10K incubator te Amsterdam waarbij er mogelijkheden worden geboden om Cyrcuits van startup naar scaleup te brengen.

Cyrcuits richt zich op het ontwikkelen van een continue feedbacksysteem voor baansporten ter ondersteuning van trainingen. Het systeem is opgebouwd uit twee onderdelen; de visuele tegenstander en een applicatie voor de sporters. Men kan via de applicatie het systeem programmeren voor trainingen. Vul jou gewenste rondetijd en de hoeveelheid ronden in en jou virtuele tegenstander is gecreƫerd!

Precies weten wat Cyrcuits voor jou kan betekenen als baanhouder, sportvereniging of sporter? Neem dan contact met ons op.