Cyrcuits Tijdlijn

Cyrcuits is onstaan uit een startup-programma SYBIT. Drie jonge, technische en ambiteuse ondernemers zijn aan elkaar gekoppeld waaruit het idee van Cyrcuits is ontstaan. Tijdens SYBIT is het idee van de virtuele tegenstander uitgewerkt en vervolgens gepresenteerd aan verschillende partijen. Sia, nationaal regieorgaan praktijkgericht onderzoek en Alkmaar Sport vonden de uitwerking van Cyrcuits der mate interessant dat daarmee momenteel samenwerkingsverbanden mee zijn. Hierdoor is het mogelijk gemaakt dat het eerste systeem nu in gebruik is genomen op de schaatsbaan De Meent Bauerfeind te Almaar.
Naast deze ondersteuning is Cyrcuits ook aangesloten bij het startup programma 10K incubator te Amsterdam waarbij er mogelijkheden worden geboden om Cyrcuits van startup naar scaleup te brengen. Cyrcuits richt zich op het ontwikkelen van een continue feedbacksysteem voor baansporten ter ondersteuning van trainingen. Het systeem is opgebouwd uit twee onderdelen; de visuele tegenstander en een applicatie voor de sporters. Men kan via de applicatie het systeem programmeren voor trainingen. Vul jou gewenste rondetijd en de hoeveelheid ronden in en jou virtuele tegenstander is gecreëerd! Precies weten wat Cyrcuits voor jou kan betekenen als baanhouder, sportvereniging of sporter? Neem dan contact met ons op.

SYBIT, Team Building

De dag van de officiële ontmoeting van de Cyrcuits co-founders bij de minor Start Your Business In Technology. Een start-up programma die technische en ambiteuse ondernemers aan elkaar koppelt. Wordt het opzetten van een technische start-up een succes?

01/08/2018

01/11/2018

Het Idee

Er is een idee ontstaan om een virtuele tegenstander voor baanatleten te creëren! De start-up begint vorm te krijgen.

Bedrijfs pitch en samenwerkingen

Het eindevent van de minor presenteerd Cyrcuits hun businessplan. Sia, nationaal regieorgaan praktijkgericht onderzoek en Alkmaar Sport vonden de uitwerking van Cyrcuits der mate interessant dat daarmee samenwerkingsverbanden mee zijn gesloten.

01/08/2018

01/03/2018

KvK inschrijving en productontwikkeling

Cyrcuits is nu officieel een bedrijf! Daarnaast wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling van het eerste product voor de schaatsbaan De Meent Bauerfeind te Alkmaar. Verder is Cyrcuits ook aangesloten bij het startup programma 10K incubator te Amsterdam waarbij er mogelijkheden worden geboden om het bedrijf van startup naar scaleup te brengen.

Eerste syteem geinstaleerd

Na het afronden van de ontwikkelfase is Cyrcuits aangekomen bij de installatie van het eerste systeem. Bij de opening van de schaatsbaan was het systeem dan ook gereed!

12/10/2018