Cyrcuits

De jonge startup Cyrcuits is gespecialiseerd in het ontwikkelen van technische sportinnovaties op basis van LED-technologie. De doelstelling betreft het verbeteren van de prestaties en technieken van de sporters en het verhogen van het vermaak in de algemene zin van het woord. Ons virtueel sportmaatje op lichtbasis draagt bij aan het voltooien van deze doelstelling. Uw uitdaging is onze visie.

Onze missie

Cyrcuits staat voor innovatieve technische ontwikkeling in de sport waarbij trainingsmiddelen van topsporters beschikbaar worden voor iedereen die gebruik maakt van de sportbanen als ijsbaan of atletiekbaan. Door gebruik te maken van LED-technologie worden deze trainingsmiddelen visueel en continu weergeven zonder dat de sportende partij omslachtige tools moet gebruiken. Cyrcuits zorgt voor meer personen op de sportbaan, meer uitdaging voor de sportende partij en dient als extra ondersteuning voor trainers.

Onze visie

Cyrcuits gaat voor het creëren van een virtueel sportmaatje en hulptool voor iedereen op de sportbaan. Wij dagen u uit om verder te gaan dan uw huidige comfort-zone en uw op speelse wijze actief bezig te houden. Wij staan niet enkel voor doelgericht handelen, maar ook voor gemak en toegankelijkheid van middelen. Cyrcuits is het "sportmaatje dat nooit afzegt"!

HISTORY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

Claritas est etiam processus dynamicus, qui sequitur mutationem consuetudium lectorum. Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram, anteposuerit litterarum formas.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

ONS TEAM

Berry Hagens

Berry Hagens

Acquisiteur
Berry Hagens (25 jaar) heeft een afgeronde mbo-opleiding “Middenkader functionaris Bouwkunde, Vormgeving en Architectuur” en doet op dit moment de opleiding “Engineering, Design and Innovation” (ED&I) aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel zit hij in zijn laatste studiejaar waarbij hij zijn afstudeertraject aan het volgen is binnen Cyrcuits. Naast zijn technische afstudeerstage is Berry ook de Acquisiteur binnen Cyrcuits.
Niels Kruiper

Niels Kruiper

Innovator
Niels Kruiper (24 jaar) doet op dit moment de opleiding “Aviation Engineering” aan de Hogeschool van Amsterdam. Niels heeft voorafgaand werktuigbouwkunde gestudeerd aan het Deltion College te Zwolle en vervolgens doorgestroomd naar Aviation Engineering. Hij zit in het derde leerjaar en verwacht binnen anderhalf jaar zijn Bachelor in science te behalen naast de Innovator te zijn binnen Cyrcuits.

READY TO BE OUR CLIENT?