Team

Berry Hagens

Berry Hagens (25 jaar) heeft een afgeronde mbo-opleiding “Middenkader functionaris Bouwkunde, Vormgeving en Architectuur”
en doet op dit moment de opleiding “Engineering, Design and Innovation” (ED&I) aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel zit hij in zijn laatste studiejaar waarbij hij zijn afstudeertraject aan het volgen is binnen Cyrcuits. Naast zijn technische afstudeerstage is Berry ook de Acquisiteur binnen Cyrcuits.

Sven Lam

Sven Lam (22 jaar) is recent afgestudeerd van de opleiding “Engineering, Design and Innovation” aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel is Sven naast ondernemer bij Cyrcuits, parttime Supply Chain Engineer bij Pneutec. Binnen Cyrcuits vervuld Sven de rol als Strateeg

Niels Kruiper

Niels Kruiper (23 jaar) doet op dit moment de opleiding “Aviation Engineering” aan de Hogeschool van Amsterdam. Niels heeft voorafgaand werktuigbouwkunde gestudeerd aan het Deltion College te Zwolle en vervolgens doorgestroomd naar Aviation Engineering. Hij zit in het derde leerjaar en verwacht binnen anderhalf jaar zijn Bachelor in science te behalen naast de Innovator te zijn binnen Cyrcuits.